Din personliga stil

Har du hittat din personliga stil? Att ha en personlig modestil är både praktiskt, ekonomiskt, snyggt och kreativt. Här kommer tipsen på hur du skapar din egna stil.

Mode

Det är roligt att sätta ihop en snygg outfit och känna att du verkligen är klädd utifrån din personlighet. Det kan vara svårt att hitta sin personliga stil, särskilt om du alltid köpt senaste trenden. Det första du kan göra är att läsa det inspirerande modemagasinet Elle och titta på de olika stilar som personerna på bilderna har. Fråga dig vad det är som du tycker om med de olika stilarna. Är det skinnjacka, utställda jeans, sjuttiotals inspirerande blusar eller söta blommiga klänningar. Titta på många bilder och skriv upp vilka plagg som du särskilt gillar.

Dina signaturplagg

Nu vet du vilka dina signaturplagg är. Det kan vara skinnjacka och ballerinaskor, klänning och cardigan eller en mer klassisk svart-vit kostymlook. Nu köper du bättre och välsydda plagg i just din stil. Skapa sedan en basgarderob i några basfärger som du verkligen trivs med och som du lätt kan matcha med varandra. Kombinationen av välsydda signaturplagg och matchande baskläder ger dig en bra grund att skapa en egen stil.